8 Aralık 2010 Çarşamba

---Ersin Faikzade ---



 

''ERSIN FAIKZADE''

         Birleşmiş Milletler İnsan hakları komisyonu Dünya İyi niyet elçisi Diplomat.

                Dünyada Yapmış oldugu insani çalışmaları (down sendromu,kanser,lebra,multiple skleros,spastizm) ile haklı bir üne sahip olan Diplomat Ersin Faikzade ,ayrıca sanatçı yönünü insanı çalışmalar için kullanmaktadır.2009 yılında Sicilya Parlementosun da konusma yapmış,Bir çok Organizasyon tarafından İnsanlıgın sesi olarak nitelendirilen Faikzade Dubai de  Birleşmiş Milletler İnsan hakları konferansında Dünya elçilerine,ve devlet başkanlarına hitap etmiştir.





Ersin Faikzade

Farklı diller,farklı ırklar,milletler ,sanki hepsi bir paydada bulusuyorlar.resimlerine,videolarındaki sıcaklığına sempatisine bakıldığında apayrı genç bir adam karşımıza çıkıyor.o Ersin Faikzade.
kimilerine göre bir ses sanatçısı,güçlü bir tenor...
kimileri onu bir yardım gönüllüsü olarak biliyor,kimileri ise bir yazar...aslında o dünya müziğini,dünya ırklarını sentezlemiş bir sanatçı aynı zamanda dünya iyilik elçisi.Farklı dillerde okuduğu şarkıları ile dünyanın pek çok yerinde dinleyicilere sahip,Türk sanat müziğini ise çok farklı bir soluk ile batı standartlarında seslendiriyor Faikzade.Anneciğinin o küçük bir yaşta iken rahatsızlanması ve arkasından gelen trajedik yıllar ve bu dramı iyiliğe çeviren bir genç adam.
din,dil,ırk ayırt etmeksizin yapmış oldugu sevgi temalı ,hastalığı ,engelliliği ile mücadele eden insanların mutluluk kaynağı.Bakıyorsunuz bir hintli bayan ile,bir çinli arkadaşı,yada heybetli generaller ile hemde her milletten.bir fotoğrafında ise arap şeyhleri gibi görünüyor,bir hint mihracesi yada Avrupalı bir Asilzade...
o rengarenk hayatına bir çok şeyi sığdırmış bir gönül insanı,silahı da sadece sevgi...
bravo Ersin Faikzade.hayatın ile bilmedigin ufuklar açtığın için.Dünya dan 'Ersin Faikzade ' ve projelerinden kesitler ve videolar...













TURKIYE NIN IYI NIYET ELCISI-ERSIN FAIKZADE
Yükleyen walesprincess. - Sanat ve animasyon videoları.

Uluslararası Down sendromu ve Otizm konulu bir proje kapsamında Galler ülkesinde 13 ay onlarla hayatını paylaştığı insanlık projesi.
ARAB ÜLKELERİNDE COK SEVİLİYOR -ARAB KANALINDA CANLI YAYINDA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder